Όροι χρήσης – εγγύησης

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

     Για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων, στην Power Force Fitness Ε.Ε,  Χονδρικό και Λιανικό εμπόριο ειδών Άθλησης & Διαφόρων άλλων ειδών με έδρα την Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 292, Καλλιθέα 176 75, Ν. Αττικής και με ΑΦΜ 800785439 ΔΟΥ Καλλιθέας με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 140858501000 και εφεξής Fitoutlet.
Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο επιθυμείτε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

   Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της fitoutlet.gr  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων.


ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 

   To service παρέχεται δωρεάν (εντός εγγύησης) στο χώρο της αντιπροσωπείας. Για εργασίες εντός εγγύησης : ανταλλακτικά & εργασία χωρίς επιβάρυνση πάντα στο χώρο της αντιπροσωπείας. Για εργασίες στο χώρο του πελάτη και εντός και εκτός εγγύησης (Η επίσκεψη χρεώνεται βάσει τιμοκαταλόγου αντιπροσωπείας) Για εργασίες εκτός εγγύησης: χρέωση ανταλλακτικών, εργασίας και επίσκεψης κατόπιν συνεννόησης.

    Η συσκευή επισκευάζεται στο χώρο service-επισκευής της εταιρείας ή του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου. Οποιαδήποτε έξοδα για επισκευή εκτός του χώρου αυτού, επιβαρύνουν τον πελάτη. Επίσης, τα έξοδα μεταφοράς της συσκευής προς το χώρο service-επισκευής από το χώρο του πελάτη και το αντίστροφο, επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα μας έχουν επιλεχθεί με αυστηρά κριτήρια. όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και αποστέλνονται - παραλαμβάνονται  με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο.
Η Power Force ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της.
Ωστόσο, αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας.
Κατά την πώληση, η Power Force βάση του παρόντος  ενημερώνει τον καταναλωτή βάση του νόμου του νόμου 4177/2013 Άρθρο 5  (ΦΕΚ 173 Α’/8-8-2013) για την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος. Πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι ο εύλογα αναμενόμενος χρόνος κατά τον οποίο το προϊόν θα μπορεί να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τον προορισμό του και  ορίζετε από (1 ) χρόνο έως και (5) χρόνια μετά την αγορά, έστω και έπειτα από επισκευή ή αντικατάσταση ανταλλακτικών, ωσότου η φθορά από την τακτική χρήση καταστήσει το προϊόν άχρηστο ή την περαιτέρω χρήση του οικονομικά ασύμφορη. Προϊόντα που διαθέτουν εφαρμογές τρίτων πχ. kinomap, fitshow και άλλες δεν μπορούμε να παρέχουμε υποστήριξη - εγγύηση ορθής λειτουργίας καθώς είναι λογισμικά τρίτων και δεν έχουμε πρόσβαση σε αυτά.

Όλα  τα  όργανα γυμναστικής είναι για οικιακή χρήση εκτός από αυτά που αναγράφουν ότι είναι για επαγγελματική ή ημι-επαγγελματική χρήση. Οικιακή χρήση σημαίνει ότι το προϊόν δεν θα πρέπει να ξεπερνά  την εβδομάδα τις 4 - 6 ώρες χρήσης. Η ημι-επαγγελματική χρήση σημαίνει ότι το προϊόν δεν θα πρέπει να ξεπερνά της 10 ώρες χρήσης εβδομαδιαίος,  εξαιρούνται προϊόντα που ο κατασκευαστής δίνει περισσότερο χρόνο λειτουργίας την εβδομάδα . Οι ενδείξεις όλων των οργάνων γυμναστικής είναι κατά προσέγγιση και δεν απεικονίζουν τα δεδομένα με ακρίβεια. 

Επίσης  η Fitoutlet.gr  δεν παρέχει καμία εγγύηση  για προϊόντα άλλων προμηθευτών και όχι δική της εισαγωγής και δεν φέρει καμία ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή/και αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα των προμηθευτών της και περιέχονται στην ιστοσελίδα της. Η σχετική ευθύνη-εγγύηση βαραίνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές της.

 

ΠΩΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΟΥ

  Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει να κάνει παράδοση των προϊόντων μας με (COURIER ή METAΦΟΡΙΚΗ) και καλύπτει όλη την Ελλάδα. Η παράδοση γίνετε επί πεζοδρομίου στην εργοστασιακή συσκευασία Πανελλαδικά.
Στην περίπτωση που στην περιοχή σας δεν υπάρχει πρόσβαση για παράδοση μέσω COURIER ή METAΦΟΡΙΚΗ τότε η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παράδοση.

 - Εάν επιθυμείτε  Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας και από το κατάστημα μας που βρίσκετε επί της οδού  Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 292, Καλλιθέα 176 75, Ν. Αττικής.

*  Πριν από κάθε παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει να επικοινωνείτε με την εξυπηρέτηση πελατών για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που θέλετε να παραλάβετε.

 

ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ

   Η Fitoutlet καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρουσιάσει τα προϊόντα της ιστοσελίδας με τον ακριβέστερο δυνατό τρόπο. Όσο κι αν προσπαθούμε να το αποφύγουμε, σε μερικές περιπτώσεις οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας είναι  πιθανό να περιέχουν ανακρίβειες ή να είναι ελλιπείς. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη ή να αλλάξουμε τη σελίδα ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

 

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

   Απαγορεύεται η αποστολή, αναδημοσίευση με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι εμπιστευτικό, ή για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην Fitoutlet ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου. Οι ιδιώτες-φυσικά πρόσωπα αποδέχονται ότι τα προϊόντα που αγοράζουν  μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.fitoutlet.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική οικιακή  χρήση.

 

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  Επιστροφές αγαθών  βάση νόμου 4177/2013 (ΦΕΚ 173 Α’/8-8-2013) μέρος β άρθρο (9)

   Σε κάθε αγορά μέσω internet  ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση-συσκευασία  χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή κατά τα ανωτέρω, ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβαλε ο  καταναλωτής εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, κοινοποιεί το γεγονός αυτό εγγράφως ή με email ή με άλλο σταθερό μέσο το οποίο τίθεται στη διάθεση του αποδέκτη και στο οποίο ο αποδέκτης έχει πρόσβαση. Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές εάν δεν πληρούνται τα παραπάνω. Σε περίπτωση ακύρωσης συναλλαγής με κάρτα σε δόσεις η επιστροφή γίνετε αναλόγως το πιστωτικό ίδρυμα υπάρχει περίπτωση και μήνα μήνα.